Villa à vendre

1395000€

4 chambres 460 mètres carrés

Immoweb code : 8686413

Aperçu

4 chambres
3 salles de bains
460 mètres carrés habitables
2825 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze schitterende villa ontworpen door de befaamde architect Fr. Laporta met 'Wirtz' tuin is gelegen op ca. 2.825 m² eigen grond op een perfecte locatie.

Indeling gelijkvloers: via de inkomhal met Franse natuurstenen tegel, met vestiaire, gastentoilet en toegang tot de dienstingang komt men via dubbele deuren in een zonnige living voorzien van massief parket. Gashaard met mooie mantel in Franse zandsteen, dubbele deuren naar riant terras in blauwe hardsteen. Aanpalende aparte TV-kamer/bibliotheek/bureel met open haard en luxueus uitgevoerde boekenkasten in de neoklassieke stijl. Ruime hedendaagse moderne leef keuken met hoogwaardige marmerafwerking, alle nodige toestellen met oa een mooie ingebouwde wijnkast, aanpalende eetkamer met zicht op tuin en terras, aparte koele berging. Formele eetkamer met schuifdeur en lambrisering en palend aan overdekt terras met barbecue-open haard. Verder nog een bijkeuken voor wasmachine en droogkast, hobbykamer en apart toilet. Dubbele garage met automatische poort. Cv-groep op gas en dubbele boilers.

Indeling eerste verdieping: via schitterende trap in Cubaans mahoniehout en antieke elementen naar nachthall op parket waarop uitkomen: de master bedroom, met slaapgedeelte, een aanpalende fantastische dressing en een recente luxueuze badkamer ( ligbad, dubbele wastafel, verwarmde inloopdouche en toilet), tweede slaapkamer met ingemaakte kasten, zonneterras, douchekamer en lavabo, zeer ruime derde slaapkamer met ingemaakte kasten, 4de

Contacter