Maison à vendre

999000€

3 chambres 260 mètres carrés

Immoweb code : 9409397
Immoweb code : 9409397

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
260 mètres carrés habitables
3643 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze moderne, tijdloze villa is gelegen in een doodlopende straat, grenzend aan het bekende park 'Hof ter Linden'. Op een zonnig perceel van 3.643 m² geniet u in deze woning in een groene oase van rust, met een maximum aan privacy.

Indeling:
Gelijkvloers:
Via de inkomhal op gezoete blauwe hardsteen en met gastentoilet betreedt u deze mooie villa. De inkomhal biedt toegang tot alle vertrekken van de woning. De woonkamer werd gevloerd met gevlamde blauwe hardsteen een heeft een panoramisch zicht over de riante tuin dankzij de zeer grote ramen. De dubbele glazen deuren geven u toegang tot het ruime, zuid-georiënteerde terras. In de woonkamer bevindt zich een design schouw voor een open haard, met sas voor houtopslag. Deze mooie kamer werd afgewerkt met wandverlichting en voorzieningen voor inbouwspots. Grenzend aan de leefruimte treft u de halfopen keuken met alle aansluitingen voor een aanrecht, centraal keukenblok, wand met kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine/wasmachine/droogkast en voorraadkasten.

Eerste verdieping:
De strakke trap met blauwe steen brengt u tot de eerste verdieping. De nachthal met 2 vides met sierradiator brengt u tot de open master bedroom, tot in de nok voorzien van arcade-ramen, wandverlichting en voorzieningen voor inbouwspots. Deze verdieping omvat tevens een tweede en derde slaapkamer met zolder/vide, open tot in de nok, met panorama schuifraam en wandverlichting. Verder ook een luxueuze badkamer van "Philippe Starck" met een ligbad in

Contacter