Maison à vendre

4 chambres 242 mètres carrés

Immoweb code : 8742054
Immoweb code : 8742054

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
242 mètres carrés habitables
328 mètres carrés de terrain
Disponible le : 01/05/2021

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze statige woning dichtbij Wetteren werd grondig verbouwd en voorzien van alle hedendaags comfort. Zo werden bijvoorbeeld alle ramen en vloeren vernieuwd. Ook de keuken en badkamer werden helemaal aangepakt.
Binnenkomen doen we in de ruime inkomhall met apart gastentoilet, de vaste trap naar de eerste verdieping en een deur die ons eveneens met vaste trap leidt naar een frisse droge kelder.
Via de hall komen we in de eetkamer met aanpalend lichtrijke zithoek die ons door een schuifraam met muggenhor naar het grote nieuwe terras brengt. Ook de aanpalende en volledig uitgeruste keuken leidt ons via een deur naar tuin en terras. Het terras is bovendien toegankelijk door het schuifraam met muggenhor in de wasplaats achter de keuken. De garage met elektrisch bedienbare sectionaalpoort geeft door middel van een gang ook toegang tot de tuin. Hierdoor kan je van de straatkant naar de tuin zonder de woonruimtes te doorkruisen.
Op de eerste verdieping vinden we 4 zeer ruime slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel, douche en bad. De afgewerkte zolderruimte bereiken we met de vaste trap vanop de eerste verdieping. Deze zolderruimte beschikt over maar liefst 4 veluxramen en is dermate groot, dat het mogelijk is om hier nog vier ruime slaapkamers onder te brengen indien gewenst.
De woning is vrij vanaf 1 mei 2021.
Voor meer info en/of bezichtiging: contacteer Bram: 0474 03 23 25 of e-mail [email protected]

Contacter