Maison à vendre

635000€

6 chambres 366 mètres carrés

Immoweb code : 10454322
Immoweb code : 10454322

Aperçu

6 chambres
3 salles de bains
366 mètres carrés habitables
4116 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze deels gerenoveerde woning is gesitueerd op een mooie groene kavel van 4116m2, gelegen op wandelafstand van het centrum van Sint-Katelijne-Waver. Een deel van deze woning is ideaal voor de uitoefening van een beroep en/of kangoeroewoning aangezien deze beschikt over twee aparte inkomdeuren. De woning omvat twee ruime inkomhallen, woonkamer, aparte keuken, 2 badkamers, 6 slaapkamers een ruime kelder en inpandige garage.

Gelijkvloers:
U betreedt de woning via de ruime inkomhal dewelke toegang biedt tot de lichtrijke woonkamer. Aanpalend bevindt zich de keuken, deze is ruim en volledig ingericht met de nodige apparaten. Via de centrale gang bereikt u de ruime wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast, toilet alsook de toegang tot de tuin. Verder op de gelijkvloers vinden we nog een aparte ingang met aanpalend twee ruimtes die polyvalent kunnen ingedeeld worden als ook een badkamer welke voorzien is van een enkel badkamermeubel en douche.

Verdieping:
De recent geplaatste vaste trap vanuit de inkomhal brengt u tot de eerste verdieping dewelke zojuist volledig vernieuwd is. Hier treft u 6 ruime slaapkamers, 1 ruime badkamer met douche, toilet en nog 1 aparte douche kamer met een enkel badkamer meubel en douche aan.

Verder beschikt de woning nog over een grote zolder die nog naar eigen wensen kan ingericht worden als ook een ruime inpandige garage.

Bekijk zeker onze website voor meer info en 3D-tour.
www.hillewaerevastgoed.beContacter