Villa à vendre

849000€

3 chambres 247 mètres carrés

Immoweb code : 8585804

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
247 mètres carrés habitables
1395 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze hoog kwalitatieve en tijdloze villa is gebouwd in 2009 en beschikt over een apart verwarmd polyvalent atelier van 633m2, volledig gelegen in woongebied (evt. omvormbaar tot 2 loften). Tevens leent het atelier zich door zijn veelzijdigheid naar verschillende doeleinden zoals, ambacht, opslag, groepspraktijk, .... .
Daarenboven scoort deze eigendom zéér goed naar commerciële bereikbaarheid, door de onmiddellijke nabijheid van openbaar vervoer en uitvalswegen enerzijds, en de parkeergelegenheid op "Ster" anderzijds (amper 2 minuten wandelen).
Verder is deze villa ook een ideale plaats om tot rust te komen met het gezin: de woning ademt gezelligheid uit door haar inrichting en vele raampartijen en beschikt over een zwembad met jet- stream (verwarmd met een warmtepomp) en een buitendouche.
Indeling gelijkvloers: inkom met gastentoilet en doucheruimte, wasplaats/technische ruimte, aparte vestiaire, zithoek met gashaard, eethoek, ontbijthoek met volledig ingerichte open keuken. Men kan zowel langs de vestiaire als langs de zithoek naar de tuin/zwembad. Aan de zithoek is een overdekt terras van +- 15 m2.
Verdieping: 1 master bedroom en 2 kinderslaapkamers, walk-in-closet (dressing), ruime badkamer met dubbel lavabo-meubel, ligbad en inloopdouche. Nachthal met apart toilet.
Ook naar aankoop toe biedt deze eigendom opportuniteiten: zowel het atelier als de villa staan op een apart kadastraal perceel. Zo heeft u de mogelijkheid de villa op een terrein van 762 m2

Contacter