Maison à vendre

175000€

4 chambres 220 mètres carrés

Immoweb code : 10473728
Immoweb code : 10473728

Aperçu

4 chambres
4 salles de bains
220 mètres carrés habitables
78 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Langs de Brukskenweg kunnen we ter hoogte van nummer 2 deze ruime gezinswoning terugvinden.
We kunnen spreken van een centrale ligging op wandelafstand van het centrum van Sint-Truiden waardoor allerlei faciliteiten, winkels, restaurants en scholen zeer vlot bereikbaar zijn. Bovendien heeft men eveneens een goede verbinding met de omliggende steden dankzij de N80 Expressweg welke vlakbij gelegen is.

Het geheel werd opgetrokken in het jaar 1990 en bestaat momenteel uit 4 studio's met elk een eigen badkamer en keuken.
Deze werden sedert de opbouw steeds verhuurd aan een sociale maatschappij.
Momenteel is het pand vergund als een woning maar mits het verkrijgen van de nodige vergunningen biedt dit geheel tal van mogelijkheden.
Voor meer informatie over de mogelijkheden van het pand, verwijs ik u graag door naar de dienst omgeving van de stad Sint-Truiden.

Met een minimum aan kosten kan u van dit geheel weer ruime eengezinswoning maken.
Er is hier eveneens een mogelijkheid om op het eerste verdiep een terras te creëren.

Grote troef van deze woning is dat het voorzien is van een ruime inpandige garage. Ideaal voor er je wagen te parkeren alsook extra opbergruimte.

Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor deze ruime gezinswoning met garage? Maak dan snel een afspraak op het nummer 011/98.88.98 of via [email protected]

Contacter