Maison à vendre

3 chambres 151 mètres carrés

Immoweb code : 8890920

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
151 mètres carrés habitables
365 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Moderne nieuwbouwwoningen aan de rand van het Stropersbos.

In de nabijheid van verbindingswegen, maar ook niet ver van het centrum worden in de Buitenstraat 4 halfopen en 2 gesloten woningen gebouwd nabij het Stropersbos. Deze moderne woningen op mooie zuidgerichte percelen zijn voorzien van alle luxe en kunnen naar eigen smaak ingericht worden.

De moderne architectuur, de kwalitatieve materialen en afwerking, alsook de energiezuinigheid zorgen hier mee voor jarenlang woonplezier in een groene omgeving. Ook op vlak van energiebehoefte loopt dit project voor op zijn tijd. Door gebruik te maken van extra energiebesparende maatregelen gecombineerd met de nieuwste bouwtechnieken behalen deze woningen E-peil 30. Dit betekent dat deze Bijna Energie Neutraal (BEN) zijn, waardoor je naast de lage maandelijkse energiefacturen bovendien de eerste 5 jaar kan genieten van een korting van 50% op de onroerende voorheffing.

Indeling woning 2 (gesloten):
GLV: inkomhal met apart toilet, ruime leefruimte met eet- en zithoek en modern ingerichte, open keuken die voorzien is van alle toestellen (40m²). Een berging (5m²) bevindt zich aan de inkomhal. Via het grote schuifraam achteraan kan je de ruime en zonnige, zuidgerichte tuin betreden. Verder ruime inpandige garage (19m²) met automatische sectionaalpoort.
1steV: nachthal met apart toilet, 3 mooie slaapkamers (15-13-13m²) en een modern uitgeruste badkamer (7m²) met douche, bad en dubbele wastafel. 

Contacteer ons voor meer info!

Ce bien fait partie du projet Buitenstraat

Contacter