Maison à vendre

530000€ Ancien prix 580 000 €

5 chambres 393 mètres carrés

Immoweb code : 9315755
Immoweb code : 9315755

Aperçu

5 chambres
4 salles de bains
393 mètres carrés habitables
480 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Unieke éénsgezinswoning of kangoeroewoning met diverse mogelijke professionele doeleinden.
Deze karaktervolle kunstenaarswoning creëert diverse opportuniteiten omwille van de grote bewoonbare oppervlakte, de vele lichtinval en haar praktische inrichting.
Zo werd er van een polyvalente ruimte een volledig instapklaar en inpanding appartement gerealiseerd van 80m2 met een ruim zonneterras, zodat mogelijks kangeroewonen mogelijk wordt. Mits het verkrijgen van de nodige vergunning zou dit appartement opgesplitst kunnen worden van de woning.
Opgetrokken in eclectische stijl met de nodige zorg en oog voor detail werd de woning grotendeels gerestaureerd in 2015.
Prachtig onderhouden met meerdere art- deco elementen, zoals originele marmeren schouwen, boogvormige deuren, eiken parket.
De lieflijke patio (stadstuintype ) en de meerdere terrassen zorgen voor een instant vakantiegevoel. Naast een perfecte geografische ligging is deze woning omgeven door prachtige natuur en absolute rust, een ideaal pand voor al wie thuis tot rust wil komen.
Momenteel wordt er in het huis een kleinschalige B&B uitgebaat.

Ziet u zichzelf hier wonen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Stuur ons een mailtje op [email protected] of bel naar Stefan op 0486 24 18 81.

Contacter