Maison à vendre

310000€

2 chambres 174 mètres carrés

Immoweb code : 10464510
Immoweb code : 10464510

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
174 mètres carrés habitables
60 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Historisch pand, gelegen tussen 2 straten, waarvan de renovatiewerken in 2014 werden beëindigd. Bij de renovatie werd uitgegaan van een volledige ontmanteling van het gebouw. De bestaande historische elementen (onder andere de originele balken) werden bewaard en zichtbaar gehouden, evenals de nieuwe structuur (metaalstructuur), nodig om de stabiliteit van het nieuwe ontwerp mogelijk te maken. Historische en nieuwe elementen staan zichtbaar naast elkaar.
Voor de woonfuncties werd gebruik gemaakt van de 4 aanwezige bouwlagen. Het geheel is geënt rond een centrale, robuuste, houten trapstructuur die de verschillende niveaus met elkaar verbindt. De leefruimtes kennen een open structuur, zodat én royale lichtinval én ruimtelijkheid aanwezig is in deze woning.
Centraal in de woning is een boogvormig volume aangebracht als architecturale aandachtstrekker. Het hedendaags, wat eigenzinnig, architecturaal ontwerp komt vooral tot haar recht bij een sobere inrichting.
De woning omvat een inkomsas, een garage met aparte wasruimte, berging en toilet op het gelijkvloers niveau. Op de eerste verdieping bevindt zich één open ruimte met centraal de keuken met kookeiland. De tweede en derde verdieping (dakniveau) omvatten de beide slaapkamers en badkamer (ligbad met toilet). Naast deze vaste indeling bevinden zich op het gelijkvloers en op de 2de verdieping polyvalente ruimtes die naar wens kunnen ingericht worden.
De buitenruimte bevindt zich op de 2de verdieping onder de vorm van een dakt

Contacter