Villa à vendre

460 mètres carrés

Immoweb code : 8506556
Immoweb code : 8506556

Aperçu

460 mètres carrés habitables
896 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Schitterende villa te Veurne

Deze zeer ruime woning werd afgewerkt met zeer kwalitatieve materialen. De woning leent zich er toe om te gebruiken als kangeroewoning. 

Gelijkvloers:
Inkom, zeer ruime leefruimte/living met zicht op de tuin. Een aparte keuken met zeer veel lichtinval en plaats (momenteel staat hier ook een biljarttafel) ook hier met zicht op de tuin. Een achterkeuken met  toegang tot de kelder (momenteel gebruikt als wijnkelder), een naaikamer en een dubbele garage. De garage is voorzien van een dubbele sectionale poort (automatisch). Op deze gelijkvloerse verdieping vinden we ook nog een zeer ruime slaapkamer en badkamer. Tot slot is er in de inkomhal nog een apart toilet. 

eerste verdiep & zolder: linger icht als appartement met twee ruime terrassen. Twee tot drie (ruime) slaapkamers, leefruimte met open keuken. Ook hier werden kosten noch moeite gespaard en werden keer voor keer top materialen gebruikt. In de leefruimte vinden we hier een  gas cassette. Er zijn twee trappen voorzien naar een opgesplitste zolder. De eerste heeft uit naar een ingerichte bergzolder. De andere zit in één van de slaapkamers en geeft door naar een ingerichte zolder die perfect als slaapkamers kan dienen. 

Dit alles vinden we terug op een prachtige hoekligging in één van de rustigste wijken in Veurne. De tuin werd volledig aangelegd en is voorzien van een tuinhuis. Daarnaast zorgt de goeie ligging van de woning voor een ideale zonneligging.

Contacter