Maison à vendre

3 chambres 140 mètres carrés

Immoweb code : 8993560
Immoweb code : 8993560

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
140 mètres carrés habitables
120 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In hartje Waasmunster bevindt zich dit kleinschalig nieuwbouwproject van 5 appartementen en 2 woningen.

De tijdloze architectuur, het doordacht gebruik van luxueuze materialen en de uitstekende ligging zorgen ervoor dat je hier je woondroom kan beleven.

Ook op vlak van energiebehoeften loopt residentie Wazelaar voor op zijn tijd.
Door gebruik te maken van extra energiebesparende maatregelen en de nieuwste bouwtechnieken wordt hier de BEN-norm behaald.

De appartementen behalen E30 en de woningen zelf E20. Naast lage maandelijkse energiefacturen geniet je de eerste 5 jaar een korting van 50% op de onroerende voorheffing bij de appartementen en zelfs 100% bij de woningen. Van een sterk punt gesproken! Indeling:
GLV: inkomhal met apart toilet, ruime leefruimte bestaande uit een eet- en zthoek en een modern ingerichte, open keuken, voorzien van alle toestellen (41m²). Verder zijn hier een bureau (9m²) en een berging (6m²) met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Buiten heb je een mooi terras.
1steV: nachthal met apart toilet, 3 ruime slaapkamers (14-12-12m²) en 2 badkamers (6-3m²). Buiten is er een 2e zonnig terras (7m²).

Is deze BEN-woning waarvan jij zelf de afwerking mag bepalen hetgeen waarnaar jij op zoek bent, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Ce bien fait partie d'un projet

Contacter