Maison à vendre

350000€ Ancien prix 365 000 €

3 chambres 199 mètres carrés

Immoweb code : 9467831
Immoweb code : 9467831

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
199 mètres carrés habitables
576 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Goed gelegen gezinswoning met 3 slaapkamers en leuke tuin op een perceel van 5a76ca. Deze energiezuinige woning is zeer rustig gelegen in een doodlopende straat in een woonwijk tussen Oevel en Tongerlo. Op wandelafstand bevindt zich een bakker en grote speeltuin. Tevens is er een vlotte bereikbaarheid van omliggende dorpskernen en de autosnelweg E313.

De indeling van de woning is als volgt :
Gelijkvloers : inkomhal met trap naar eerste verdieping en gastentoilet, de inkomhal geeft toegang tot de living, keuken en slaapkamer of bureel. De living kent veel lichtinval en heeft zicht op voor- en achtertuin, via de ruime keuken die achteraan de woning ligt kom je in de garage met veel opbergruimte en aparte wasplaats. Naast de garage is e r nog een ruime berging en een klein atelier.
Verdieping : 2 slaapkamers, nachthal, badkamer en polyvalente ruimte die toegang verschaft aan 1 van de slaapkamers.
De woning is voorzien van rolluiken. De tuin is volledig omheind en voorzien van verschillende terrassen met overkapping. Het tuinhuis garandeert voldoende opbergruimte en is tevens de ideale plaats om een feestje te organiseren voor familie en vrienden.

Conclusie : bent u op zoek naar een leuke gezinswoning met 3 slaapkamers en aangename tuin kom dan zeker een kijkje nemen in deze woning. Contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek op 014/54.25.00.

Contacter