Maison à vendre

285000€

4 chambres 213 mètres carrés

Immoweb code : 8904942

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
213 mètres carrés habitables
330 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op zoek naar een woning met magazijn/opslagplaats? Dan zal dit pand jou zeker interesseren! Deze unieke eigendom situeert zich nabij alle voorzieningen en geniet een zeer vlotte verbinding met de Expresweg richting Waregem en de E17.

Het magazijn heeft een oppervlakte van 81 m² en beschikt zowel aan de voorzijde als achterzijde over toegangspoorten met een doorrijhoogte van 3,80 m. De vierkante vormgeving zorgt voor een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Deze ruimte biedt tal van mogelijkheden voor zelfstandigen of personen met een uit de hand gelopen hobby.

Indeling: de inkomhal biedt toegang de aangename woonkamer. Aansluitend bevindt zich de ruime leefkeuken waar men dankzij de vele raampartijen kan genieten van het zicht op de tuin. De keuken is voorzien van de courante toestellen en is steeds goed onderhouden. Achteraan de woning bevindt zich het apart toilet en de badkamer waar op heden ligbad en douche is voorzien.

De traphal brengt ons in eerste instantie naar de praktische en droge kelder. Wanneer we ons begeven naar de eerste verdieping treffen we 4 ruime slaapkamers aan en bergruimte waar eventueel een toilet voorzien kan worden. Dankzij de vaste trap bereikt men gemakkelijk de zolderverdieping waar eveneens een slaapkamer kan ondergebracht worden.

Wie graag buiten vertoeft kan de ganse dag van de zon genieten in de zuid-oosten gerichte tuin.

Kom deze woning zeker even bekijken om de talrijke mogelijkheden te zien!

EPC: 794

Contacter