Maison à vendre

3 chambres 172 mètres carrés

Immoweb code : 7981226

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
172 mètres carrés habitables
184 mètres carrés de terrain

Description

VERKOCHT!

Volledig gerenoveerde half open bebouwing gelegen te Tisselt met drie slaapkamers, pal zuidgerichte tuin/terras en staanplaats.

Bij het betreden van de leefruimte voelt het net alsof je een interieurwinkel binnenwandelt. Het is duidelijk te merken dat de huidige eigenaars de woning zorgvuldig gerenoveerd en onderhouden hebben. Het concept in landelijke stijl is harmonieus en klopt helemaal. De ramen met verdeling in het glas, de keuken, het parket en de dubbele houten deuren met glaspartijen passen perfect in het plaatje.

De leefkeuken is één open geheel met de woonkamer en heeft als unieke pronkstuk een multifunctioneel gasfornuis van Boretti.De dubbele houten deuren met ramen zorgen, samen met de twee lichtkoepels in het platte dak, dat het daglicht rijkelijk binnenvalt. Het pal zuidgericht terras is aangelegd in blauwe steen en sluit naadloos aan op de leefruimtes. Men kan hier volop genieten van de zon en als alles terug in blad en bloei staat geniet je hier van een mooi zicht op de bomen die langs de vaart staan.

Op de eerste verdieping is alle ruimte doordacht benut. De twee grote slaapkamers zijn voorzien van op maat gemaakte inbouwkasten. De derde slaapkamer is minder groot maar kan perfect dienen als kinderkamer. Verder heb je hier nog een badkamer en via de nachthall is er toegang tot de zolder die nog mogelijkheden biedt.

Contacter