Villa à vendre

1620000€

6 chambres 660 mètres carrés

Immoweb code : 9144441

Aperçu

6 chambres
4 salles de bains
660 mètres carrés habitables
1352 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze unieke villa bevindt zich op een zuid perceel van ca. 1.352 m². Gelegen in een rustige villa wijk grenzende aan de regio Park Den Brandt. Met een uitermate gunstige locatie op wandelafstand van de groene longen van de Stad, namelijk Park Den Brandt en Nachtegalenpark. Ook aan de belangrijkste invalswegen Antwerpen-Brussel, Gent en NL.
Via de inkomhal op natuursteen met vestiaire en gastentoilet betreedt u de woning. Een zeer ruim en lichtrijke woon- en eetkamer die via de grote raampartijen toegang geeft tot de tuin. Aanpalend een open keuken met alle nodige elektrische toestellen en aparte eethoek. Een berging met ingebouwde kasten en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Verder bij de inkomhal nog een bureauruimte met ingemaa kte bibliotheek kasten en open haard. Nog een inpandige garage alsook een kelder is aanwezig.
Op de eerste verdieping bevindt zich de masterbedroom op parket met ingemaakte dressing en ensuite badkamer die uitgerust is met ligbad, douche, dubbele wastafel en sauna/hammam. Verder heeft u via deze slaapkamer ook nog toegang tot een terras aan de achterzijde van de woning.
Verder bevinden er zich nog 2 slaapkamers met ingemaakte kasten en elk een volledig uitgeruste badkamer (ligbad, douche, wastafel en toilet) waarvan 1 ook toegang tot het terras.
Op de tweede verdieping bevindt er zich nog 3 slaapkamers die elk voorzien zijn van ingemaakte kasten en een badkamer met dubbele wastafel, ligbad en toilet.
De villa beschikt nog over een

Contacter