Villa à vendre

545000€

4 chambres 340 mètres carrés

Immoweb code : 9237870

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
340 mètres carrés habitables
1972 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze woning wordt te koop aangeboden vanaf 545.000€
Deze mooie instapklare woning werd gebouwd in 1972 en werd grondig verbouwd in 2009. De tuin werd onderhoudsvriendelijk heraangelegd in 2012.
De ligging is ideaal: op 8 minuten van het centrum van Hasselt, dichtbij winkels, scholen en oprit van de autostrade maar toch midden in de natuur. Op 5 minuten stappen ben je in het natuurgebied de mombeekvallei waar je kilometers in alle rust kan wandelen.
Deze open bebouwing heeft een practische indeling met ruime kamers en een dubbele inpandige garage (automatische sect. poorten)
We organiseren 1 kijkdag op zaterdag 17 april. Gelieve in te schrijven op [email protected] zodat we bezichtigingen conform covid-maatregelen kunnen organiseren. De ruime inkomhal krijgt via de grote glazen deur veel lichtinval kijkt uit op de leefruimte en tuin. Via de hal heeft u toegang tot de kelder en de ruime wasplaats (die ook toegang geeft tot de tuin). De lichte keuken is goed uitgerust met toestellen van miele (vaatwas, oven, combi en steamer). De living met parket is erg ruim en kan afgesloten worden van de keuken dmv een schuifdeur. De ingebouwde kasten id living zorgen voor een rustig interieur en veel opslag. De houtcassette zorgt voor de gezellige touche. Langs het raam aan de voorzijde van het huis zit ook een bureauhoekje ingewerkt.
Op het verdiep bevinden zich 4 ruime slaapkamers allen met parket. Eén badkamer met dubbele wasbak en inloopdouche. Eén badkamer met ligbad en wc.

Contacter