Villa à vendre

575000€

5 chambres 300 mètres carrés

Immoweb code : 9297264

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
300 mètres carrés habitables
2440 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In Huivelde treft u deze mooie instapklare open bebouwing, omgeven door groen, natuur en rust. De landwoning heeft maar liefst een totale bewoonbare oppervlakte van 300 m², gebouwd op een perceel van 2440 m², en ligt in de nabije omgeving van scholen, openbaar vervoer en snelle aansluiting N47/E17.
De woning dateert van 1984 en werd doorheen de jaren perfect onderhouden. Recent werd de woning gerenoveerd middels het plaatsen van nieuwe ramen en de renovatie van de volledige gevel.
Een grote troef binnenin de woning is de zeer ruime living met overvloedige lichtinval en zicht op de mooie voortuin met vijver. De woning is voorzien van 5 ruime slaapkamers (4 boven + 1 op het gelijkvloers). Verder beschikt de woning over een grote inkomhal met gastentoilet, landelijke keuken met aanpalende berging, een badkamer met dubbele lavabo, toilet en ligbad/douche, aparte bureelruimte, wasplaats / technische ruimte en een ruime oprit met garage met elektrische poort.
De woning is tevens geschikt voor paardenliefhebbers, vermits de tuin is voorzien van paardenstallen, met onmiddellijke toegang tot de bijhorende weide.
Buiten de woning kan u verder genieten van de mooie aangelegde tuin, met verschillende zonneterrassen, en achteraan een boomhut.
Bijkomend pluspunt is de aanwezigheid van zonnepanelen op de garage, met een totaal vermogen van 5,8 kwh die voldoende opbrengen om een nulverbruik te genereren.
0486/168387 of [email protected]

Contacter