Maison à vendre

3 chambres 130 mètres carrés

Immoweb code : 7639543

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
130 mètres carrés habitables
1410 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze gelijkvloerse gezinswoning is gelegen op een perceel van 14a10ca op een prachtige locatie te Bolderberg nabij de E314!
Indeling:
De inkomhal, voorzien van een lichte laminaatvloer gaat naadloos over in de nachthal die leidt naar de slaapkamers. Anderzijds komen we via deze inkomhal in de ruime living van ca. 31 vierkante meter. De living is voorzien van een authentieke tegelvloer, er is een houtkachel en de 3 raampartijen zorgen voor voldoende natuurlijk licht. Via het raam aan de achterkant is er bovendien een rechtstreekse toegang naar de tuin. Via de mooie, gezellige woonkamer komen we in de eiken keuken (ca. 12m²), deze keuken straalt degelijkheid uit en is voorzien van een gasfornuis met afzuigkap, een oven, een ingebouwde koelkast en een inox spoelbak. Aansluitend is er een functionele berging, voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Terug in de hal vinden we 3 slaapkamers van respectievelijk 15, 9,5 en 9 vierkante meter groot. Deze slaapkamers zijn allen voorzien van vast tapijt. Ook is er een badkamer voorzien van een ligbad en een badmeubel met 2 wastafels. De muren zijn volledig betegeld. Tenslotte is er een aparte wc en vinden we een inpandige garage met wentelpoort.

Tuin:
De grote achtertuin is volledig omheind en voorzien van gras en natuurlijke beplanting. Ook is er een aangelegd terras.

Details:
Houten ramen, dubbele beglazing
CV op stookolie, warm water dmv boiler op CV
Leien dak, goten in zin

Contacter