Maison à vendre

319000€

3 chambres 165 mètres carrés

Immoweb code : 9247363

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
165 mètres carrés habitables
160 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Wij verkopen een gezellige woning in het centrum van Zomergem.
Deze instapklare woning met drie slaapkamers, een winkelruimte (of zelf anders in te vullen) en knusse binnentuin heeft een bewoonbare oppervlakte van 165m2 op een perceel van 160m2.
Het huis heeft een ideale ligging: midden in de winkelstraat van dit gezellige en levendige dorp, op wandelafstand van verschillende scholen. Ook de E40, de E17 en centrum Gent zijn niet ver af met de wagen. Op de benedenverdieping is er een hal met toilet en een ruime berging, toegang tot de kelder en een ruimte die gebruikt kan worden voor commerciële doeleinden indien gewenst. Daar heb je ook toegang tot de gezellige binnentuin.

Eens je boven komt, kom je terecht in een ruime living met zicht op de tuin (een uitbreiding van een terras in de hoogte behoort tot de mogelijkheden) met daarnaast een volledig ingerichte keuken met alle nodige voorzieningen zoals een kookplaat, ingebouwde oven, vaatwas en koelkast. Naast de keuken heb je een toilet en een grote berg- en wasplaats met ingemaakte kasten.

Daarboven bevinden zich de 3 slaapkamers (2 aan de straatzijde en 1 aan de kant van de tuin) en de badkamer met douche, bad en wastafel.

Contacter