Villa à vendre

4 chambres 254 mètres carrés

Immoweb code : 8713679
Immoweb code : 8713679

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
254 mètres carrés habitables
1548 mètres carrés de terrain
Disponible le : 01/04/2021

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze ruime villa is gelegen in een rustige straat met weids uitzicht op een boogscheut van centrum Zottegem. Hij werd oerdegelijk gebouwd in 1986 en grondig gerenoveerd in 2006. De hele woning werd opgewaardeerd waarbij alle ramen vervangen werden, er kwamen nieuwe vloeren, een nieuwe keuken, inbouwkachel en in 2009 werd het plaatje vervolledigd met een lichtrijke veranda.

Thuiskomen doe je met een druk op de knop die de elektrisch bedienbare poort voor je opent. Zo krijg je toegang tot het volledig omheinde perceel van 15 are. Als we naar binnen gaan, vinden we op het gelijkvloers een ruime inkomhall met apart gastentoilet, een L-vormige living met inbouwkachel, een veranda, een ruime leefkeuken, een wasplaats en een garage voor 2 wagens met elektrische sectionaalpoort. De keuken geeft ook toegang tot de kelder die praktisch ingedeeld is in twee koele voorraadkamers.

Via de trap in de hall bereiken we op de eerste verdieping de nachthall die toegang geeft tot 3 ruime slaapkamers en een modern ingerichte badkamer met inloopdouche, bad en toilet. De grootste slaapkamer van maar liefst 31m² geeft ook nog toegang tot een extra bergruimte en een zolderruimte

Doordat de gehele woning gebouwd werd op kruipkelder kunnen eenvoudig extra leidingen voorzien worden zonder breekwerken wanneer dit ooit gewenst zou zijn.

Voor meer info en/of bezichtiging: contacteer Bram: 0474 03 23 25 of e-mail [email protected]

Contacter