Maison à vendre

3 chambres 168 mètres carrés

Immoweb code : 8257027

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
168 mètres carrés habitables
350 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
¨Breughel§ een kleinschalige verkaveling te Zwevezele staat voor eigentijdse architectuur die rekening houdt met de landelijk omgeving in combinatie met een duurzame & kwalitatieve afwerking. Alle woningen genieten van een gunstige oriëntatie, luchtige leefruimtes dankzij de grote raamopeningen en voldoen aan al uw verwachtingen qua hedendaags comfort en energiezuinigheid.

CONTACTEER ONS VOOR EEN VIRTUELE TOUR OF EEN BEZOEK AAN DE WERF!

De verkaveling bestaat uit vijf woningen waarvan een koppelvilla langs de Sprookjesdreef en twee halfopen woningen en een gesloten bebouwing langs de Brugsesteenweg.

Ondanks de landelijke ligging hoeft u niet in te boeten op bereikbaarheid, op fietsafstand vindt u het centrum van Zwevezele (3 km) en Ruddervoorde (5 km). Aansluiting op het openbaar vervoer is op wandelafstand voorzien en ook verbindingswegen (o.a. E403) zijn nabij.

Afwerking van de woning is mogelijk na overleg met de bouwheer, er zijn reeds mooie budgetten voorzien voor uw keuken, badkamer, vloeren, ... Elke woning beschikt over drie slaapkamers (sommige zijn in overleg met bouwheer & architect verder uit te breiden tot 5 slaapkamers), één à twee badkamers, een inpandige garage of carport, etc.

KOOP NU & BETAAL BIJ OPLEVERING! Reeds 40% verkocht!

Indeling woning lot 1:

GV.: Inkom met trappenhal, luchtige leefruimte met eet- & zithoek en aansluitend een aangename leefkeuken, sas, toilet, inpandige garage.

1° V.: Nachthal, toilet, drie

Ce bien fait partie du projet Breughel

Contacter