Penthouse à vendre

239000€

2 chambres 91 mètres carrés

Immoweb code : 10687355
Immoweb code : 10687355

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
91 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Een gezellig duplex appartement met 2 terrassen te Baasrode bij Dendermonde.
"Residentie Scheldemeander" gebouwd in 1996 te Baasrode biedt dit modern en zeer lichtrijk duplex appartement gelegen op de tweede verdieping.
Een gunstige ligging op een wandelafstand van centrum Baasrode het openbaar vervoer en zijn diverse uitvalswegen.
Als indeling beschikt men op het tweede verdiep een open en lichtrijke leefruimte met aansluitend een terras met buitenberging , en zijdelings Schelde .
Aan de woonkamer is er een kleine nis die kan gebruikt worden als bureau .
Een aparte keuken met voldoende praktische kastenwand en benodigde inbouw-apparaten , met directe toegang tot het tweedeterras.
Via de vaste trap naar de 3e verdieping komen we op de dakverdieping (duplex) die volledig is ingericht en waarbij men volgende indeling ter beschikking heeft ;de master-bedroom , een 2de slaapkamer , bergruimte , apart toilet en ingerichte knusse badkamer.
Er is een afgesloten garagebox die bij het appartement hoort, wat een mooie meerwaarde geeft.
De verwarming van dit appartement is voorzien van centrale verwarming (aardgas) met radiatoren ,aluminium buitenschrijnwerk en een gunstige EPC score B.
Aankoop mogelijk onder registratie van 3% of een opportuniteit voor wie op zoek is naar een investering voor verhuur (mogelijke huurwaarde van 750 euro per maand). De beheerskosten (syndicus) zijn ongeveer een 75€/maand.

Contacter