De Prins

De 230000€ À 240000€

2 chambres 79 - 92 mètres carrés

Immoweb code : 8892481

Aperçu

2 chambres
79 - 92 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :

Residentie De Prins is een nieuwbouwproject gelegen te Bambrugge, deelgemeente van Erpe-Mere. De ligging is ideaal bereikbaar door de nabijheid van een bushalte, het treinstation van Burst ( op 2 km) en de opritten van de E40 (op 2 km). De dichtsbijzijnde supermarkt bevindt zich op amper 700 m wandelafstand.

Het gebouw wordt opgetrokken volgens de traditionele methode maar in een hedendaagse stijl, rekening houdend met de nieuwste normen naar isolatie en ventilatie. Met een E-peil lager dan 40 bent u zeker van een energie zuinige woonst met een maximum aan comfort. Er bevinden zich 5 appartementen verdeeld over 3 verdiepingen. de oppervlakten variëren van 79 tot 127 m². Het gebouw beschikt over een elektrische lift die alle verdiepingen bedient. Vooraan en achteraan het gebouw bevinden zich in totaal 8 parkeerplaatsen en een bergruimte voor fietsen en vuilnis.

Alle appartementen beschikken over een inkom met toilet, living met open keuken, berging, terras/tuin, badkamer en 2 of 3 slaapkamers. Alle afwerkingsmaterialen zijn zelf te kiezen. Met de ruim voorziene budgetten kan u alvast aan de slag bij onze samenwerkende detailhandels.

De werken zijn reeds gestart en de eerste opleveringen worden voorzien voor begin 2021.

Tous les biens

Contacter