De Conscience

De 185000€ À 335000€

1 - 3 chambres 63 - 112 mètres carrés

Immoweb code : 8696194

Aperçu

1 - 3 chambres
63 - 112 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In Beveren op wandelafstand van het centrum met het station, winkels en scholen biedt De Conscience het toppunt van comfortabel leven. De energiezuinige appartementen (Bijna Energieneutraal of BEN) helpen uw energiekosten drukken. Zo houdt u iedere maand budget over voor de aangename dingen des levens. En er is meer, dankzij het lage energiepeil (30) krijgt u 5 jaar lang 50% korting op de onroerende voorheffing.

Het woonproject op de hoek van de Piet Stautstraat en de Hendrik Consciencestraat biedt 25 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. De grote raampartijen zorgen voor veel daglicht en een groot ruimtegevoel. De ruime leefterrassen verbinden uw appartement met het groene binnengebied met wadi.
De appartementen genieten standaard van een hoogwaardige afwerking. Architect en aannemer besteden veel zorg aan de akoestische isolatie. Uw moderne en goed uitgeruste keuken is bijvoorbeeld afgewerkt met een stenen werkblad, de badkamer is voorzien van een inloop regendouche, uniek! Maar zowel keuken, badkamer als vloeren kunt u naar wens aanpassen in de showroom van zorgvuldig gekozen leveranciers. Wij nemen de kwalitatieve plaatsing van uw keuze voor onze rekening. Bovendien mag u rekenen op een persoonlijke opvolging tijdens dit keuzetraject.

Per appartement dient 1 staanplaats en 1 berging aangekocht te worden. De Conscience biedt fietsenstalling en parking voor bezoekers. De verkoopprijzen zijn excl. registratierechten en btw.

Tous les biens

Contacter