De Zidelinge 2

De 309000€ À 450000€

2 chambres 85 - 110 mètres carrés

Immoweb code : 8446522

Aperçu

2 chambres
85 - 110 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
De Zidelinge 2 is een modern nieuwbouwproject op een prachtige locatie in Blankenberge. Het project zal een verlengde zijn van het al eerder gerealiseerd project: De Zidelinge 1. Het nieuwe project zal uit dezelfde duurzame en kwaliteitsvolle materialen bestaan en daarom in perfecte harmonie liggen met het succesvolle Zidelinge 1 project.

Het project is ideaal gelegen in een rustige straat dicht bij het centrum en vlak bij de zee. Met een afstand van 150m tot het strand, 100m van de jachthaven en 50m van de winkelstraat ben je overal dichtbij.

Het is mogelijk om een overdekte staanplaats bij het appartement te kopen. De 3 appartementen, 2 duplexen en penthouse bezitten allemaal 1 of 2 ruime terrassen tussen de 7,5 m2 en de 13 m2. Bovendien baad je met de zuidgerichte terrassen hele dagen in de zon.

Zowel op vlak van EPB, thermische en akoestische isolatie leggen we de lat hoog. Zo maken we enkel gebruik van hoogwaardige materialen en dito afwerking. Dit zorgt ervoor dat u blijvend kan genieten van uw woonst.

De energiezuinige appartementen zijn voorzien van alle hedendaagse comfort met een ruime living, volledig ingerichte keuken, Siemens toestellen, badkamer, 2 slaapkamers, een terras en een afzonderlijk toilet.

Tous les biens

Contacter