Rijvisschehof

De 275000€ À 536867€

1 - 3 chambres 76 - 124 mètres carrés

Immoweb code : 9156676
Immoweb code : 9156676

Aperçu

1 - 3 chambres
76 - 124 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Rijvisschehof te Zwijnaarde Gent is een uiterst kwalitatief nieuwbouwproject omringd met groen. De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers. Verder zijn er voor alle appartementen bergingen voorzien en is er een ondergrondse parkeergarage met 77 ondergrondse parkeerplaatsen.
De appartementen worden verkocht sleutel op de deur en zijn afgewerkt met duurzame materialen en voorzien van een volledig ingerichte keuken. Je hebt hierin nog de keuze van afwerking.

Rijvisschehof is gelegen in de Rijvisschestraat, dewelke van een uitstekende ligging geniet. Er is een vlotte verbinding richting centrum Gent en het centrum van Zwijnaarde is op wandelafstand. Je bent snel op de N60, de R4, de E40 en de E17, zo heb je een snelle verbinding in diverse richtingen. Op wandelafstand heb je ook een bus- en tramhalte.
In de buurt heb je verder toegang tot de fiets- en wandelbrug die het zuiden van Gent met De Pinte, Sint-Martens-Latem en Zwijnaarde verbinden. Scholen, winkels,... zijn ook allemaal in de nabije omgeving op fiets- of wandelafstand of ze zijn makkelijk te bereiken met de wagen en openbaar vervoer.

Een zonwerende dubbele super isolerende beglazing wordt geplaatst in alle ramen van de appartementen, verder is elk appartement aangesloten op een individueel balans ventilatiesysteem D.

Meer info of plannen? Contacteer ons.

Tous les biens

Contacter