Residentie Bolderberg

298350€

3 chambres 117 mètres carrés

Immoweb code : 9156757
Immoweb code : 9156757

Aperçu

3 chambres
117 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
OPENDEURDAG ZATERDAG 29 MEI VAN 13u-16u! Er is reeds 63% van het project verkocht en de oplevering van de appartementen is reeds gepland voor de zomer van 2021. Daarom verwelkomen wij u graag op zaterdag 29 mei tussen 13u en 16u om de appartementen te ontdekken. Achteraf is er de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk drankje.

In 1978 kende het voormalige F1-Circuit van Zolder zijn hoogdagen. Residentie Bolderberg, ook wel gekend als ‘de Shopping’ speelde in op de grote vraag naar commerciële en residentiële ruimte voor het toerisme dat hiermee gepaard ging.

Nu de vraag naar appartementen in Bolderberg de laatste jaren enorm toeneemt, creëert Aurinvest, een project ontwikkelaar uit Bolderberg zelf, zes luxueuze appartementen in deze statige Residentie.

Alle appartementen zijn gelijkvloers, met uitzondering van één duplex (app n° 5). De appartementen hebben allemaal een bewoonbare oppervlakte van 100 à 120 m². Wanneer je binnenkomt via de ruime entree kan je jas en schoenen onmiddellijk opbergen in de ruime vestiaire. Verder wandel je door de moderne steel look deur de gezellige leefruimte binnen met een open en lichtrijke woonkamer en open keuken. De grote glaspartijen geven je een fraai zicht op je privé terras. Een barbecue met vrienden of in alle rust genieten met een aperitiefje in de hand?

Ben je op zoek naar een nieuw appartement? Dan zal je ongetwijfeld blij verrast zijn om te horen dat je hier profiteert van een volledig nieuw appartement

Tous les biens

Contacter