CENTRO

De 215000€ À 320000€

1 - 3 chambres 68 - 104 mètres carrés

Immoweb code : 9029611
Immoweb code : 9029611

Aperçu

1 - 3 chambres
68 - 104 mètres carrés

Description

CENTRO

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In het centrum van Keerbergen bouwt Algemene Bouwonderneming L.Heylen nv 13 luxe BEN appartementen. Alle appartementen hebben ruime terrassen en zijn zeer rustig gelegen (doodlopende straat) De BEN appartementen worden gebouwd volgens de laatste energienormen met zonnepanlen (ind. aangesloten per app.).

Deze appartementen maken deel uit van een strak modern architecturaal gebouw en zijn door hun centrale, doch rustige ligging, perfect voor zowel jonge gezinnen als een rijper publiek.

Een verplaatsing te voet naar het Gemeenteplein neemt amper 20m in beslag. Openbaar vervoer, een gevarieerd of uitgebreid aanbod winkels en meerdere horecagelegenheden zijn op wandelafstand. Op vrijdagvoormiddag kan u aan de wekelijkse markt bezoeke De BEN appartementen beschikken over een mooie leefruimte met open keuken en ruime lichtinval, dewelke bijdragen tot een leefomgeving waarin u zich thuis voelt.

Alle appartementen zijn voorzien van prachtige ruime terrassen, tot wel 98m²! De oppervlaktes van de appartementen variëren tussen 68 m² en 171 m². In de kelderruimte van het gebouw heeft elk appartement een ruime (ondergrondse) privé parkeerplaats en privé berging. Vanuit die beveiligde parkings betreedt u via een centraal gelegen lift (aansluitend een traphal) elk appartement in één vlotte beweging. Reeds 50% verkocht. Bezoek werf op aanvraag [email protected] op 25/4.

CENTRO

Contacter