De Groene Boomgaard

De 395000€ À 440000€

3 chambres 119 - 135 mètres carrés

Immoweb code : 9418256
Immoweb code : 9418256

Aperçu

3 chambres
119 - 135 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Residentie "De Groene Boomgaard" geniet een landelijke ligging, middenin de Leievallei.

De Leiestreek is gekend voor zijn pittoreske dorpen en prachtige landschappen, dewelke uitnodigen tot lange fiets- en wandeltochten! Toch liever genieten van een dagje zee of van het bruisende stadsleven in Gent of Brugge? Dankzij de nabijheid van de E40 en openbaar vervoer wordt u een vlotte verbinding gegarandeerd! Bovendien situeert de residentie zich onder de kerktoren van Landegem, waardoor verscheidene faciliteiten zoals winkels, scholen en openbaar leven, op wandel- en fietsafstand bereikbaar zijn! Kortom, de landelijke doch centrale ligging biedt u een optimale woonbeleving!

De residentie bestaat uit acht appartementen verdeeld over drie verdiepingen. Ieder appartement omvat telkens één, twee of drie slaapkamers, een kwalitatieve leefkeuken en een eigen terras. De gelijkvloerse appartementen beschikken tevens over een privatief tuintje. Achter het gebouw werd een ruime parkeerplaats, een afsluitbare fietsenstalling en een bergruimte voorzien. Dankzij het kleinschalige karakter geniet de residentie een gezellige sfeer!

Een moderne, tijdloze architectuur kenmerkt dit prachtig nieuwbouwproject. De unieke voorgevel van het gebouw bestaat uit terugspringende gevelvlakken en ritmisch metselwerk, waardoor u van 's ochtends tot 's avonds kunt genieten van een sublieme lichtinval. Het vertrouwde moderne karakter is eveneens terug te vinden in de kwalitatieve binnenafwerking.

Tous les biens

Contacter