Roelevard - Bronze

De 215750€ À 434000€

1 - 3 chambres 76 - 123 mètres carrés

Immoweb code : 8759470

Aperçu

1 - 3 chambres
76 - 123 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Te Koop: 1-2-3 slaapkamer appartementen centrum Roeselare met zicht op binnenplein - Exclusieve architectuur van Snohetta & B2Ai - Centrumlocatie dichtbij station - Focus op duurzaamheid met oa. groendaken.

Roelevard - Bronze vormt de hoek van de Stationsdreef met de Spoorweglaan en varieert trapsgewijs van drie tot vijf bouwlagen. Je krijgt middenin de stadsdynamiek het beste van twee werelden. Enerzijds de fun en faciliteiten van de stad en anderzijds de rust van je eigen appartement. Vanop je terras kijk je uit op een levendig plein, de unieke groendaken van Lux of op de bedrijvigheid van de Stationsdreef. Pal in het centrum van Roeselare, op de hoek van de stationsdreef met de Sint-Amandsstraat, komt Roelevard. Het is een plaats waar je kunt wonen, werken en winkelen.

Roelevard garandeert een unieke woonbeleving in het centrum van Roeselare. Een nieuwe, bruisende buurt met een unieke look-&-feel en aandacht voor milieuvriendelijke energie en kwalitatief stadsgroen. Kortom, een plek om over generaties heen van te houden.

Tous les biens

Contacter