RESIDENTIE ISABELLE

De 123456€ À 237500€

2 - 3 chambres 90 - 102 mètres carrés

Immoweb code : 8968853

Aperçu

2 - 3 chambres
90 - 102 mètres carrés
Disponible le : 01/04/2022

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
40% VERKOCHT
Residentieel wonen in het centrum van STADEN vlakbij ROESELARE & DIKSMUIDE.
Residentie ISABELLE is een kleinschalig én energiezuinig nieuwbouwproject bestaande uit 5 appartementen. Vier ruime tweeslaapkamer appartementen en één drieslaapkamer appartement gelegen in de Sint-Jansstraat 61 te 8840 STADEN en dit op enkele tientallen meters van de bruisende kern van de gemeente. Winkels, openbaar vervoer, scholen, … zijn op wandelafstand te bereiken en daarenboven is er een uitstekende verbinding naar Roeselare, Ieper, Diksmuide, …
Comfort, energiezuinigheid, kwaliteit en centrale ligging zijn de eigenschappen van deze zuidgerichte residentie. Tijdens de ontwerpfase werd veel aandacht geschonken aan enerzijds de energiezuinigheid en anderzijds het wooncomfort van de bewoners.
Op de gelijkvloerse verdieping is er een 2/3 slaapkamer appartement met terras en tuin aanwezig.
Dit appartement biedt u een lichtrijke ruime leefruimte met twee of drie slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer aan waarbij u tevens beschikt over een aangename tuin met terras.
Op het gelijkvloers zijn er tevens ook vijf inpandige garages en drie parkeerplaatsen aanwezig.
De moderne lijn van het gebouw en de keuze van materialen zorgen voor een hedendaagse en tijdloze uitstraling waarbij energiezuinigheid en kwaliteit hoog in het vaandel worden gedragen.
Een echte topper in zijn prijsklasse.

Tous les biens

Contacter