Eringhem

De 149000€ À 316000€

3 chambres 144 mètres carrés

Immoweb code : 8901127
Immoweb code : 8901127

Aperçu

3 chambres
144 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit gloednieuw woonproject bestaand uit 6 half-open woningen en 2 alleenstaande woningen wordt gerealiseerd in een rustige, doodlopende straat in het centrum van Eernegem. De unieke ligging zorgt ervoor dat alle winkels, scholen en openbaar vervoer zich op wandelafstand bevinden, maar dat u toch kunt genieten van een rustige en kindvriendelijke omgeving.

De woningen werden ontworpen door architect Berkein en genieten een bijzonder hedendaagse uitstraling. Bij het ontwerpen van de woningen staan kwaliteit en leefcomfort centraal, maar werd er ook voor gezorgd dat elke woning zijn eigen identiteit krijgt. Elke woning biedt een ruime inkomhal met gastentoilet, een zéér lichtrijke leefruimte, een open keuken op uw maat en een aangrenzende koele berging. Op de verdieping bevinden zich een 2e apart toilet, een extra berging, 3 volwaardige slaapkamers en een vrij te kiezen badkamer.

Dankzij de minimale perceeloppervlakte van 290m² geniet elke woning van een aangename, zonnige tuin en werd elke woning vergund met mogelijkheid tot het plaatsen van een carport.

Bent u op zoek naar een ruime, kwalitatieve woning die volledig afgewerkt wordt op uw maat? Neem vandaag nog contact op met ons kantoor voor meer informatie. Liever meteen een plaatsbezoek aan uw nieuwe thuis of een persoonlijke bespreking op ons kantoor te Jabbeke? Contacteer ons op 050 69 52 51 of [email protected]!

Tous les biens

Contacter