HAT

De 280000€ À 305000€

4 chambres

Immoweb code : 8713713
Immoweb code : 8713713

Aperçu

4 chambres

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit hedendaags project situeert zich naast de toekomstige residentie ‘GITSPARK’ en is subliem gelegen vlakbij het stadscentrum en de levendige markt van Torhout. Het project bestaat uit 5 uiterst strakke woningen die samen een adembenemende woonblok vormen.

Is het nu voor eigen gebruik of voor verhuring, de aankoop van een wooneenheid in dit project mag je beschouwen als een ideale investering. De troef bij uitstek betreft zonder enige twijfel de ideale ligging waarbij het stadscentrum, diverse handels © en voedingszaken, het station, scholen en het ziekenhuis gelegen zijn binnen wandelafstand. Het project is met de wagen uitermate goed bereikbaar via de ring van Torhout die naast een vlotte verbinding richting Roeselare en Brugge garant staat voor een vlotte verbinding met zowel de op- en afrit van Torhout als deze van Lichtervelde.

Woning 1 wordt op de gelijkvloers ingedeeld met een inkom, een berging, 4 slaapkamers, een badkamer en een toilet. Op de verdieping bevinden zicht een uiterst lichtrijke leefruimte met geïntegreerde keuken, een berging en een ruim terras.

De woningen 2 t.e.m. 5 worden op de gelijkvloers ingedeeld met een inkom, een toilet, een berging en een leefruimte met geïntegreerde keuken. Op de verdieping worden deze wooneenheden ingedeeld met een berging, 4 slaapkamers en een badkamer.

De vermelde prijzen zijn steeds exclusief BTW en aankoopkosten.

Tous les biens

Contacter