Terrain à bâtir à vendre

96880€

Immoweb code : 7588700
Immoweb code : 7588700

Aperçu

349 mètres carrés de terrain
277,59 € m²

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit goedgelegen bouwperceel maakt deel uit van recente duurzame verkaveling, op amper 500m van het aantrekkelijke levendige centrum van Zwevegem. Op minder dan 10min fietsen bereik je het station van Kortrijk of het recreatiedomein De Gavers in Harelbeke. De verkaveling bevat 16 bouwkavels voor halfopen bebouwing en variëren van 304 tot 447 m². Bestemd voor zelf bouwen, met architect uit architectenpool en eigen aannemers. Type: moderne architectuur, 2 bouwlagen en evt bewoonb opp onder hellend dak of teruggetrokken 3de bouwlaag met plat dak.
Kavels zijn onmiddellijk beschikbaar. De verkaveling is volledig uitgerust. groenzones, wadi's en waterdoorlatende parkeerstrips bevestigen groen karakter. Dit jonge project heeft tal van troeven, is vlot bereikbaar met auto, fiets of te voet. Bevindt zich op 5 min van het oprittencomplex Kortrijk-oost (E17/R8), fiets-en wandelpaden van de verkaveling sluiten aan op het Guldensporenpad en de fietssnelweg F374.
Zwevegem heeft een uitgebreid aanbod aan sport- en cultuurfaciliteiten, een sterk onderwijsnet en een aantrekkelijke shoppingstraat.

Er is een bouw- en woonverplichting. de volledige verkavelingsvoorschriften vind je op https://www.leiedal.be/woonzone/losschaert

Contacter