Terrain à bâtir à vendre

Immoweb code : 8227156

Aperçu

1245 mètres carrés de terrain
329,32 € m²

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een projectgrond op een vlot bereikbare ligging, maar met een landelijk karakter? Dan ben je hier op het juiste adres. De perceeloppervlakte van de grond is 12a 45ca. Momenteel vind je op dit adres een ruim handelspand met dakappartement terug. Gezien de uitstekende ligging en de bruikbare ruimte, leent deze grond zich perfect om een aantrekkelijk project te creëren. Het perceel ligt in woongebied met landelijk karakter. Ter plaatse is de verordening woonkwaliteit van toepassing. Een woonproject is perfect mogelijk binnen deze regelgeving en kan besproken worden met de bevoegde stadsarchitect.

De ligging van deze grond is namelijk zeer gunstig. De Stevoortse Kiezel zorgt voor een vlotte verbinding voor uitnodigend residentieel vastgoed. Deze weg leid je zelfs direct naar de E313, ideaal voor toekomstige bewoners die een vlotte woon- en werkverbinding wensen. Hasselt-centrum ligt bovendien slechts 6 km verderop en het centrum van Kuringen en Stevoort vind je nog dichterbij. Ondertussen zorgt de Kannaertsstraat ook voor voldoende rust en een landelijk karakter.

Kortom, deze grond biedt heel wat potentieel. Wil jij de opties bespreken? Aarzel niet, kom zeker eens langs en stel je vragen. Wij helpen je maar al te graag verder om dit project te realiseren! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.

Contacter