Terrain à bâtir à vendre

Immoweb code : 8733507
Immoweb code : 8733507

Aperçu

1970 mètres carrés de terrain
230,96 € m²

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! © De top van het pittoreske en gezellige dorp ‘Bolderberg’ behoort tot de hoogste toppen van Limburg en geeft ruimte aan 18 exceptionele bouwloten. Lot 4 is een schitterend perceel van 19a 70ca. Met bijna 60 meter rechtstreeks grenzend aan een eindeloos bos, geniet je hier van een ongeziene rust en privacy.

Bovendien is je perceel volledig zuidelijk georiënteerd. Je woont hier dus in een zonovergoten stukje paradijs! Je bouwt hier jouw droomwoning met een maximale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 500m². Onze tip: Maak zeker gebruik van grote glaspartijen want dankzij de hoge ligging geniet je hier van een adembenemend verzicht. Je woont hier op een toplocatie, midden in het groen met enorme rust en privacy. De fantastische natuur van de bossen van Terlaemen en de Kluis beginnen vlak naast de deur.
Alles wat je dagelijks nodig hebt zoals de basisschool, supermarkten, bakker, apotheek, sport en ontspanningà vind je op een steenworp afstand. Dit alles met tegelijkertijd toch een uitzonderlijk vlotte bereikbaarheid. Op minder dan vijf minuten zit je zowel op de E313 als op de E314. Je profiteert dus van een zeer vlotte woon-werkverbinding in iedere richting. De centrumsteden Genk en Hasselt bereik je in slechts een kwartier rijden. Hier vind je tal van cultuur, ontspanning, winkels, werkgelegenheid,à .

Interesse? Bel ons zeker vandaag nog voor een afspraak. tel. 011 255 155.

Ce bien fait partie du projet Sterrenwacht

Contacter