Terrain à bâtir à vendre

Immoweb code : 8733510
Immoweb code : 8733510

Aperçu

1779 mètres carrés de terrain
219,22 € m²

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! © Wil jij wakker worden midden in het groen met een adembenemend verzicht?
Lot 5 is de eerste bouwgrond aan de rechterkant van de eerste insteekweg. Je bouwt hier op een schitterend hoekperceel van maar liefst 17 a 79ca. Met een maximale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 500m² zal je hier ongetwijfeld genieten van eigentijdse luxe en comfort. Maak gebruik van grote glaspartijen om eindeloos weg te dromen met het zicht op de prachtige skyline. In je zuidelijk georiënteerde tuin staan rust en privacy centraal. Terwijl de kinderen zich naar hartenlust amuseren in de zonovergoten tuin, relax jij op je terras met een aperitiefje in de hand.

Bolderberg is zeker en vast dé villa buurt van Heusden-Zolder en omstreken. Maar bovenal is Bolderberg een sfeervol dorp met een sterk en dynamisch sociaal leven. De gerenommeerde basisschool, de scouts, de voetbal, de tennis, de volleybal,Ã wakkeren het verenigingsleven extra aan. Alle wegen leiden naar Bolderberg. Je woont hier centraal tussen Lummen, Beringen, Zonhoven en Hasselt. De E313 en de E314 bereik je in een mum van tijd. Je profiteert hier dus van een uitstekende woon-werkverbinding.

Kom zelf ontdekken waar jij binnenkort zalig op beide oortjes zal slapen. Bel ons vandaag nog voor een afspraak. Wij nemen graag de tijd om je van A tot Z te begeleiden in de eindeloze mogelijkheden van deze unieke verkaveling. Tel. 011 255 155.

Ce bien fait partie du projet Sterrenwacht

Contacter