Terrain à bâtir à vendre

Immoweb code : 8733512
Immoweb code : 8733512

Aperçu

1696 mètres carrés de terrain
238,80 € m²

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! © Wonen met de unieke combinatie van ‘privacy midden in het groen’ en tegelijkertijd ‘een zeer vlotte verbinding’ is zeker niet alledaags. Hier, op de residentiële verkaveling Sterrenwacht krijgt u die buitengewone kans.

Lot 7 is een buitengewoon mooi perceel van 16a 96ca. Je rijdt zorgeloos de wagen binnen in de garage onderaan het perceel. Wat hogerop bouw je een luxueuze villa maar liefst 500m² bewoonbare oppervlakte. Maak op de tweede verdieping een stijlvolle master bedroom met grote raampartijen want hier geniet je met veel privacy van een fantastisch mooi verzicht. Dankzij de schitterende zuidelijke oriëntatie breng je dat zalige vakantiegevoel naar je eigen zonovergoten tuin. Een poolhouse met een aperitiefbar, een groot zwembad of een groot zonneterras? Ontspannen en genieten zijn hier zonder twijfel de rode draad. Wonen op de Sterrenwacht in Bolderberg is ‘wonen als God in Frankrijk’. Je woont hier midden in het groen met zalige rust en privacy. In deze harmonieuze en sociale gemeenschap heb je tal van sport- en ontspanningsmogelijkheden vlakbij huis. Je woont in dit uitzonderlijk stukje natuur zonder in te boeten op de vlotte bereikbaarheid en dynamische omgeving. De verkeerswisselaar van Lummen ligt op slechts 5 kilometer rijden.

Wil jij deze once in a lifetime kans niet zomaar aan je voorbij laten gaan? Bel ons vandaag nog voor een afspraak. Tel. 011 255 155.

Ce bien fait partie du projet Sterrenwacht

Contacter