Terrain à bâtir à vendre

220000€

Immoweb code : 8968931

Aperçu

375 mètres carrés de terrain
586,67 € m²

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit UITSTEKEND GELEGEN perceel bouwgrond, gesitueerd in een GROENE EN RESIDENTIELE BUURT, beschikt over diverse kwaliteiten.
Dit perceel, met een opp. van 375 m² is gelegen aan NIEUW DOODLOPEND STRAATJE waaraan slechts 7 kavels gelegen zijn. Dit straatje heeft achteraan een pleintje waarop Uw kinderen veilig kunnen spelen.
Er is GEEN BOUWVERPLICHTING. Aan de overzijde van de Hogeweg ligt de DIJLE, zodat U met de fiets over een ultrasnelle verbinding naar de stad beschikt maar ook de onmiddellijke toegang heeft tot een uitgestrekt groen netwerk van fiets- en wandelpaden in de buurt.
De op te richten woning is telkens max. 7 m breed en max. 15 m diep. Twee bouwlagen zijn toegelaten : een gelijkvloers en een verdieping, af te werken met een plat dak. Een houten carport is mogelijk. Verder zijn de gebruikelijke stedenbouwkundige voorschriften van toepassing.
De stadskern van Mechelen ligt op slechts 3,2 km; dit betekent dat U ofwel met de wagen, ofwel per fiets, ofwel te voet, het hart van de stad erg snel kan bereiken.
De oprit van de E19 bevindt zich op slechts 1.800 m.

Contacter