Terrain à bâtir à vendre

130000€

Immoweb code : 8813856

Aperçu

511 mètres carrés de terrain
254,40 € m²

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Mooi bouwperceel (lot 3) met een oppervlakte van 511 m². Geschikt voor het oprichten van een open bebouwing voor ééngezinwoning met maximum 2 bouwlagen en een dakverdieping. Perceelbreedte = 17,50 m, perceeldiepte = 28,50 m, oriëntatie = zuid. Gelegen in woongebied en in een goedgekeurde verkaveling. Verkavelingsvoorschriften op eenvoudig verzoek te bekomen via ons kantoor. Vrij van bouwverplichting: u bouwt wanneer en met wie u wenst. Voorzieningen: De straat is verhard met asfalt en uitgerust met de volgende nutsvoorzieningen: water, elektriciteit, gas, TV-distributie, telefoon, openbare verlichting.

Verkaveling met 5 loten voor open bebouwing net buiten de Ringlaan, maar toch centraal en rustig. Door de nabijheid van het openbaar vervoer, scholen en winkels zijn deze gronden ideaal gelegen.
Het is amper 5 minuten met de wagen naar de Noord Zuid verbinding. Het station van Neerpelt heb je hier op 2 km afstand. Vanuit deze woonlocatie heb je een vlotte verbinding naar verschillende steden en gemeenten.

Contacter