Villa à vendre

785000€

4 chambres 300 mètres carrés

Immoweb code : 10115152
Immoweb code : 10115152

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
300 mètres carrés habitables
800 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze recente charmante villa werd in 2020 gebouwd nabij het centrum van Ravels. De woning omvat o.a. woonkamer, keuken, 3/4 slaapkamers, 1 badkamer, wasplaats, en afgewerkte zolder.

Inkomhal met gastentoilet en apart lavabomeubel. Charmante keuken met AGA kookvuur, vaatwasmachine, SMEG koelkast en natuurstenen werkblad. Eetgedeelte waar u door de grote glaspartij een fraai zicht heeft op de tuin. De woonkamer is toegankelijk via een imposante smeedijzeren deur. De woning is ook voorzien van een praktische wasplaats voorzien van ingemaakte eiken kasten, alsook een zijinkom eveneens uitgerust met op maat gemaakte kasten.

Op de verdieping vindt u drie ruime slaapkamers waarvan één momenteel is uitgerust als dressing. De ruimegezinsbadkamer bestaat uit een dubbele lavabo, ligbad, toilet en inloopdouche. Extra ruimte die dienst kan doen als bergruimte/saunaruimte/bureau.

De tweede verdieping is met vaste trap te bereiken. Hier vind u een afzonderlijke technische ruimte. Verder nog twee royale ruimtes die u naar wens kan inrichten.

Buiten vindt u een zuidoost georiënteerde tuin met terras en bovendien is de ondergrond en vergunning aanwezig voor een bijgebouw van 48m².

Bijzonderheden:
- Hoge afwerkingsgraad
- Alarm met sensoren en raamcontacten
- Interessante locatie nabij het centrum
- Energiezuinige woning (E34)
- Vloerverwarming in de gehele woning
- Camerabewaking
- Domotica

Contacter