Les cookies assurent le bon fonctionnement de nos services. En utilisant ces derniers, vous acceptez l'utilisation des cookies.

OK - En lire plus

Block Vastgoed  (16 biens actifs )

agence immobilière Block Vastgoed  - 9041 Oostakker - logo

Agréé IPI n°  507388

 
   
Vente
 
Location
   
  • M.T. De Courtebournelaan 11
    9041 -  Oostakker


Information   de  Block Vastgoed

Désolé mais nous n'avons pas reçu de traduction

Wij zorgen, als erkend vastgoedmakelaar, voor de bemiddeling bij verkoop en verhuur van uw woning of appartement.

Een correcte opvolging en feedback wordt gegarandeerd bij elke gebeurtenis. Niets is vervelender dan niets van uw vastgoedmakelaar te horen en na enkele maanden een telefoon te krijgen om de vraagprijs te verlagen. Aan de verkoop van uw eigendom wordt gewerkt en dat zal u ook op de voet kunnen volgen.

Iedere klant is verschillend en krijgt steeds een persoonlijke aanpak in een vertrouwelijke sfeer. Bij de verkoop van uw woning bent u vaak emotioneel betrokken. Begrijpelijk, want het gaat om een belangrijke gebeurtenis. Er komt toch wel wat bij kijken, zowel juridisch als commercieel. Wij zorgen ervoor dat u elke stap kunt volgen in duidelijke, verstaanbare taal, maar vooral, dat u met zo min mogelijk zorgen dit proces kunt doormaken.

Bij verhuur van uw woning zoekt BLOCK VASTGOED naar een solvabele huurder die uw woning of appartement goed onderhoudt. Zo haalt u het maximum uit uw investering.

De eerste stap bij de verkoop van uw woning of appartement, is het bepalen van een correcte en realistische prijszetting. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om een schattingsverslag op te maken en nadien in overleg een vraagprijs te bepalen waar beide partijen zich in kunnen vinden met behulp van het juiste advies.

Voor de opmaak van een energieprestatiecertificaat, zowel geldig en verplicht bij verkoop als verhuur, bent u bij BLOCK VASTGOED aan het juiste adres. Charlotte Block is niet enkel erkend vastgoedmakelaar maar heeft ook haar erkenningsnummer als energiedeskundige. Het energieprestatiecertificaat is immers niet meer weg te denken bij verkoop of verhuur van uw woning of appartement.


 

L'offre immobilière de  Block Vastgoed

  Vente Location
Maisons 7  
Appartements 7 2
Voir les biens récemment vendus et loués par l'agence Block Vastgoed

Les 5 derniers biens placés récemment par Block Vastgoed
new
Nouveau bien ayant - de 15 jours calendrier
update
Prix modifié depuis - de 15 jours calendrier
Ventes publiquesLe dernier bien vendu ou loué
new
Nouveau bien ayant - de 15 jours calendrier
update
Prix modifié depuis - de 15 jours calendrier
Ventes publiques