Les cookies assurent le bon fonctionnement de nos services. En utilisant ces derniers, vous acceptez l'utilisation des cookies.

OK - En lire plus

DG RETAIL  (13 biens actifs )

agence immobilière DG RETAIL - 2000 Anvers - logo

Agréé IPI n°  504.865

 
   
Vente
 
Location
   
  • Solvynsstraat 46
    2000 -  Anvers


Information   de  DG RETAIL

Désolé mais nous n'avons pas reçu de traduction

DG Retail is één van de weinige vastgoedmakelaars in België die zich quasi uitsluitend bezig houden met verhuur en verkoop van winkelvastgoed.
Of het nu baanwinkels (retail warehouses) in winkelparken (retailparks) of stand alone betreft, of individuele handelszaken in het centrum, op een AAA, AA of A locatie, bij DG Retail weten we waarover het gaat.
Naast makelaardij behoort ook het beheer (property & asset management) van winkelparken tot onze core business.

Zowel de meeste eindgebruikers, in huur of koop, klein en groot, als investeerders in winkelvastgoed (gelegen in highstreets of op perifere commerciële toplocaties), zijn bij ons bekend.

Heeft u een winkelpand te huur of te koop, of bent u eigenaar van een gebouw of terrein dat zich mogelijk leent tot (her)ontwikkeling van een commercieel project ?
Bent u op zoek naar een (commerciële) opbrengsteigendom, één of meer nieuwe locaties of gewoon naar professioneel advies met het oog op een éénmalige ontwikkeling, aankoop van winkelvastgoed of een screening van uw portefeuille ?
Bent U eigenaar van een winkelpark of winkelportefeuille, maar wil u zich kunnen focussen op uw hoofdactiviteit ? U zoekt m.a.w. een externe property manager voor uw commerciele eigendommen ?
Is de Wet op de Handelshuur Chinees voor u ?

Contacteer dan vrijblijvend en confidentieel ons kantoor voor een kennismaking op info@dg-retail.com of op 03/283.43.33.

DG Retail. Winkelmakelaars.
 

L'offre immobilière de  DG RETAIL

  Vente Location
Commerces 2 11

Les 5 derniers biens placés récemment par DG RETAIL
new
Nouveau bien ayant - de 15 jours calendrier
update
Prix modifié depuis - de 15 jours calendrier
Ventes publiques