Les cookies assurent le bon fonctionnement de nos services. En utilisant ces derniers, vous acceptez l'utilisation des cookies.

OK - En lire plus

Immo Veneziano  (16 biens actifs )

agence immobilière Immo Veneziano - 1982 Elewijt - logo
 
   
Vente
 
Location
   


Information   de  Immo Veneziano

Désolé mais nous n'avons pas reçu de traduction

Over ons

U zoekt een woning?

Over smaken en kleuren valt niet te redetwisten. Geen enkele vormgeving is identiek en dat is maar goed ook. Sommige van onze klanten hadden een minimalistische woning in gedachten, anderen wensten een hoeve omgeven door groene landschappen, het volgende koppel was onmiddellijk weg van een loft in het stadscentrum. Voor elke stijl, ieders budget en gelijk welke leefomgeving bieden wij een oplossing, mede dankzij ons realistisch prijsadvies.

Residentieel vastgoed in al zijn vormen, dat is waar Immo Veneziano voor staat.

A real estate of mind

Deze woordspeling is niet zomaar gekozen. Vanzelfsprekend is elke makelaar gedreven, voelt zich betrokken en hoopt hij of zij op een zo goed mogelijke deal voor alle partijen. Dit is een eigenschap die iedereen in onze sector moet hebben, anders is dergelijk veeleisende beroep niet vol te houden. De vraag is alleen? ademt elk vastgoedkantoor net als Immo Veneziano 24 uur per etmaal uw eigendom in en uit? Gaan ze er mee slapen en staan ze er mee op? Zijn ze bereid om 'no cure, no pay' te investeren in uw pand? Wij wel, mits een interactief gevoel tussen beide partijen en een realistische prijsstelling.

En dat is a real (e)state of mind!!!

Wie is Sylvia Veneziano?

Wie Sylvia Veneziano zegt, denkt aan Italiaans design in combinatie met Hollandse nuchterheid. Volgend op haar studies in Den Haag ontdekte ze dankzij gerenommeerde namen als Dutch Art § Design, Vonder Interieur, Corbusier en Jan Des Bouvrie een passie voor onroerende schoonheid en styling.

Nadat ze de weg van haar hart richting België volgde, was een carrière in de vastgoedsector de volgende logische stap. Gedurende de afgelopen zes jaar heeft menig huiseigenaar en koper haar gedrevenheid vanop de eerste rij mogen meemaken. Ondertussen voltooide Sylvia een driejarige opleiding om de Belgische wetten en regels onder de knie te krijgen. Ze behaalde met glans het BIV- nummer en startte half maart 2012 haar eigen kantoo


 

Horaire d'ouverture


Lundi :  09:00 -  12:00 * & 13:00 -  21:00 *
Mardi :  09:00 -  12:00 * & 13:00 -  21:00 *
Mercredi :  09:00 -  12:00 * & 13:00 -  21:00 *
Jeudi :  09:00 -  12:00 * & 13:00 -  21:00 *
Vendredi :  09:00 -  12:00 * & 13:00 -  17:00 *
Samedi :  09:00 -  12:00 *
* Uniquement sur rendez-vous

L'offre immobilière de  Immo Veneziano

  Vente Location
Maisons 1  
Appartements   14
Projets immobiliers (appartement)   14

Les 5 derniers biens placés récemment par Immo Veneziano
new
Nouveau bien ayant - de 15 jours calendrier
update
Prix modifié depuis - de 15 jours calendrier
Ventes publiques