Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer


Zoekresultaat : Catalogus


Catalogi

1-19 van 19 resulta(a)t(en)
Vaillant

Vloerketels op gas atmoVit

Over één ding zijn de meeste mensen het eens: een huis is pas een ‘thuis’ als het er gezellig warm is. Om dat te bereiken moet u in België de verwarming zo’n 220 dagen per jaar aansteken. Reden genoeg om goed na te denken voor u een nieuw verwarmingstoestel in huis haalt. Wilt u warm water en verwarming in één toestel? Heeft u een uitzonderlijk groot volume te verwarmen? Bent u nu nog met zijn tweetjes, maar wilt u later graag een groot gezin? Gaat u bouwen en wilt u graag zoveel mogelijk ruimte besparen? Misschien had u er nog niet echt bij stilgestaan, maar uw ketel moet, net als uw huis, bij u passen. Zodat u elke dag van het jaar met volle teugen kunt genieten van de warmte.

 Gratis catalogus in PDF formaat
Vaillant

Condensatiewandketels op gas ecoTEC plus-ecoTEC exclusiv

Voor elke woning hebben we een condensatieketel op maat! Het gamma condensatieketels dat Vaillant u voorstelt is erg uitgebreid. Wat zal het voor u zijn? U kunt kiezen uit wandhangende of staande ketels, met of zonder warmwaterproductie, en dit in diverse vermogens. Voor elk gebouw heeft Vaillant dus een oplossing klaar: van een appartement of een ééngezinswoning tot zelfs een industrieel gebouw. Met haar generatie condensatiewandketels, ecoTEC plus en ecoTEC exclusiv, biedt Vaillant een ruim gamma aan met vermogens vanaf 14 kW tot 65 kW.

 Gratis catalogus in PDF formaat
Vaillant

Condensatievloerketel op gas ecoVIT

De condensatieketels van Vaillant. Zuinig en toch comfortabel. De condensatieketels van Vaillant werden zo ontwikkeld dat ze van de hoogste kwaliteit zijn, ultrazuinig en milieuvriendelijk en u bovendien een optimaal comfort bieden. Omdat ze de warmte uit de rookgassen recupereren, verbruiken ze aanzienlijk minder dan de klassieke verwarmingsketels. Het resultaat? U bespaart maar liefst tot 35 % en meer op de stookkosten én u bewijst het milieu een ‘schone’ dienst. Geen wonder dat diverse specialisten de condensatieketels van Vaillant warm aanbevelen.

 Gratis catalogus in PDF formaat
Vaillant

Condensatievloerketel op stookolie icoVIT exclusiv

Energiezuinige systemen voor de energiebewuste, veeleisende consument Er is de laatste jaren veel veranderd. Vandaag bent u als consument vooral geïnteresseerd in een efficiënt gebruik van energie in alle toepassingen van de techniek, een laag verbruik en milieuvriendelijk. Wie is er beter geplaatst dan de Duitse fabrikant Vaillant om tegemoet te komen aan uw verwachtingen? Al sinds jaar en dag zijn we Europees leider in verwarmingstechnologie. Onze ontwikkelingen van systemen met een laag energieverbruik bepalen mee de toekomst. En zo krijgt u producten die extreem weinig verbruiken, producten die u veel meer bieden dan u verwacht, zoals ook de condensatiestookolieketel icoVIT exclusiv.

 Gratis catalogus in PDF formaat
Vaillant

Warmtepompen

geoTHERM van Vaillant: écht de beste in zijn soort Het wamtepompsysteem geoTHERM van Vaillant biedt zowel voor nieuwbouw als voor renovatie de ideale oplossing. Dat zeggen we uiteraard niet zomaar: in Duitsland kreeg de geoTHERM in een vergelijkende studie door de consumentenorganisatie Stiftung Warentest in juni 2007 de score van 2,1 en werd daarmee geëvalueerd als beste in zijn soort. Daarnaast kan u eveneens rekenen op de service en de betrouwbaarheid van een groot merk met meer dan 135 jaar traditie.

 Gratis catalogus in PDF formaat
Vaillant

Atmosferische gaswandketels atmoTEC & turboTEC

Wat is er dan zo ‘anders’ aan de nieuwste generatie gaswandketels atmoTEC plus en turboTEC plus? Eenvoudig gezegd komt het hierop neer: ze zijn nog makkelijker te installeren, het warmwatercomfort is nog hoger én ze zijn nog eenvoudiger in het gebruik. Wat dat concreet betekent voor de belangrijkste eigenschappen van deze nieuwe generatie ketels, leest u in deze brochure.

 Gratis catalogus in PDF formaat
ING

Woonkrediet

Bij ons is uw woonkrediet geen hersenbreker.

 

 Gratis catalogus in PDF formaat
Vaillant

Innovatie zeoTHERM & micro-WKK

Op en top zuinig en milieuvriendelijk. De zeoTHERM is een compact, gesloten toestel gemaakt op basis van de condensatiewandketel op gas ecoTEC exclusiv. Naast de condensatiewandketel bevat dit toestel ook de vacuüm-zeoliet-module met zeoliet en water en de volledige hydraulica.

 Gratis catalogus in PDF formaat
Vaillant

Staande condensatieketel met boiler ecoCOMPACT

Voor elke woning hebben we een condensatieketel op maat. Het gamma condensatieketels dat Vaillant u voorstelt is erg uitgebreid. U kunt kiezen uit wandhangende of staande ketels, met of zonder warmwaterproductie, en dit in diverse vermogens. Voor elk gebouw heeft Vaillant dus een oplossing klaar: van een appartement of een ééngezinswoning tot zelfs een industrieel gebouw. Wenst u een hoog warmte-en warmwatercomfort, maar heeft u weinig ruimte om een ketel te plaatsen, dan is de ecoCOMPACT een ideale oplossing: hij verbindt een verwarmingsketel met een voorraadboiler in één eenheid.

 Gratis catalogus in PDF formaat
Vaillant

Zonne-energiesystemen

Gebruik ‘schone’, milieuvriendelijke zonne-energie. Hecht u belang aan een schoon milieu? En bent u op zoek naar een milieuvriendelijke én betaalbare manier om warm water te produceren? Kijk dan eens omhoog! De zon boven ons hoofd vormt een onuitputtelijke bron van schone én gratis energie. Elke 8 minuten levert de zon evenveel energie als de volledige wereldbevolking op 1 jaar tijd verbruikt. Elke dag opnieuw straalt ze liefst 960 biljard kW energie uit. De zonnestralen die op één dag de aarde bereiken, kunnen de volledige mensheid gedurende 180 jaar van energie voorzien! Hoog tijd dus om nuttig gebruik te maken van die schone én gratis energiebron!

 Gratis catalogus in PDF formaat
Velux

Platdakvenster

 Gratis catalogus in PDF formaat
Hansgrohe

Raindance Select

Onze ideeën over de omgang met water zijn niet alleen revolutionair maar zetten ook nieuwe maatstaven voor comfort en bediening. Innovaties van Hansgrohe dienen namelijk één doel: de producten moeten de gebruikers optimaal plezier bezorgen. Iedere overweging die wij maken, iedere handeling van onze ontwerpers, wordt geleid door deze eis. Onze nieuwste mijlpaal is daarom één elegante knop die alles bepaalt: plezier, gemak en comfort. Hij verandert uw douchesensatie omdat u vanaf nu met één simpele klik van straalsoort wisselt: Select! 

 

 

 Gratis catalogus in PDF formaat
Hansgrohe

IBox universal: planning en installatie

ibox® universal

De inbouwrevolutie gaat verder

 Gratis catalogus in PDF formaat
Hansgrohe

RainBrain®

Een intelligente en bijzondere douche-ervaring.

 

 Gratis catalogus in PDF formaat
Hansgrohe

Hoofddouche Raindance E

Hoofddouches veroveren de badkamer. Wat begon als een voorzichtige trend, ontwikkelt zich steeds meer als standaard voor de douche. Logisch, want douchen onder een grote hoofddouche biedt meer dan alleen hygiëne – namelijk welzijn en doucheplezier XXL

 

 Gratis catalogus in PDF formaat
Hansgrohe

iControl

Een digitale droom komt uit Doe je ogen dicht en stel je eens voor: je ontwaakt, rekt je eens lekker uit, drukt intuïtief op een knop en hoort een zacht, klaterend geluid. Een diffuus licht treedt langs een halfopen deur naar binnen en leidt je naar de badkamer, waar je door het aangename ruisen van de douche wordt ontvangen. Verwachtingsvol ga je onder de overvloedige doucheregen staan en geniet van het warme water, dat je lichaam omhult – een onbeschrijfelijk gevoel… Een droom? Neen, dit is werkelijkheid dankzij de iControl mobile van Hansgrohe. Beleef zelf het digitale doucheplezier XXL met de innovatieve radiografische afstandsbedieningtechnologie en regel zelf de douche en verlichting wanneer en waar je dat wil – zelfs vanuit de slaapkamer!

 

 Gratis catalogus in PDF formaat
Danilith

Delmulle Danilith

Ontdek hier onze Delmulle Danilith Woningbouw catalogus.

 Gratis catalogus in PDF formaat
Informazout

Ketelbrandergids

Overzicht van het marktaanbod ketel/branders met Optimaz en Optimaz-elite kwaliteitslabel

 Gratis catalogus in PDF formaat
Informazout

Mazoutbesparingsgids

Verschillende besparingsmogelijkheden van Mazout

 Gratis catalogus in PDF formaat