Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer


Zoekresultaat : Salon & Eetkamer


Artikel(s) en advies

1-8 van 8 resulta(a)t(en)
Voor - na

Duplexkamer op zolder

Om hun studerende zoon meer privacy te geven, besliste de eigenaars van deze woning om de zolder om te bouwen tot ministudio zonder keuken en badkamer, maar wel met een bed, berging en studeerhoek. Ze riepen de hulp van architect Thierry Lamy in.

Voor - na

Studentenkamer wordt miniloft

Hoe maak je van een ruimte van 15 vierkante meter een aangename, functionele woning? Architectuurfotograaf Serge Anton stond voor die uitdaging toen hij zijn studio in Brussel wilde inrichten. En een groothoeklens zou deze keer echt niet helpen.

Voor - na

Lichte zolderloft in Elsene

Een lang werkblad met vaste tafel in de eethoek, een multifunctioneel meubel als scheidingswand in de slaapgedeeltes. Of hoe een lege zolder toch vol potentieel zit! Interieurarchitect : Sébastien Pochet.

Voor - na

100 m² voor vier

De droom van Cécile Bouchat, redactrice voor Actief Wonen : haar drie huisgenoten meer ruimte en privacy gunnen. Niet eenvoudig in een kleine flat die al eerder in loftstijl was heringericht...

Voor - na

Transformatie van een duplexflat

De meest indrukwekkende veranderingen gebeurden op de bovenverdieping van deze duplexflat: badkamer en mezzanine. Maar ook de open keuken is een blikvanger. Kijk mee!

Voor - na

Reis om de wereld in 120 m²

Violaine Damien, een bekend gezicht in de Brusselse modewereld, bracht met haar talent voor poëzie en fantasie deze flat helemaal tot leven.

Voor - na

Vakantie in Damme

De vastgoedprijzen in het pittoreske polderdorpje Damme - parel van het Brugse ommeland - zijn de laatste jaren pijlsnel gestegen. Stefaan Spilliaert had geluk en kon midden in het centrum een rijwoning op de kop tikken die hij eigenhandig verbouwde en inrichtte tot vakantieverblijf.

Voor - na

Facelift van een huurflat

Hoe geef je een huurflat van 55 vierkante meter uit de jaren zeventig een compleet nieuwe look? Onze styliste veranderde niets aan de structuur van het appartement en ze maakte geen buitensporige kosten. Toch is het resultaat verbluffend.