Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer


Zoekresultaat : Slaapkamers


Artikel(s) en advies

1-10 van 10 resulta(a)t(en)
Voor - na

Slaapkamer in het groen

De basiskleur van de slaapkamer vinden we in heel wat nuances terug, en dat geldt zowel voor de verschillende gebruikte verven als voor de meubels en decoratieve hebbedingen : hout en frisse lentekleuren zijn duidelijk goede maatjes.

Voor - na

Kinderkamer met Aziatische accenten

De vroegere ouderlijke slaapkamer is nu het domein van een charmante jonge juffrouw, waar wit en paars voor sereniteit et zachtheid zorgen.

Voor - na

Duplexkamer op zolder

Om hun studerende zoon meer privacy te geven, besliste de eigenaars van deze woning om de zolder om te bouwen tot ministudio zonder keuken en badkamer, maar wel met een bed, berging en studeerhoek. Ze riepen de hulp van architect Thierry Lamy in.

Voor - na

Studentenkamer wordt miniloft

Hoe maak je van een ruimte van 15 vierkante meter een aangename, functionele woning? Architectuurfotograaf Serge Anton stond voor die uitdaging toen hij zijn studio in Brussel wilde inrichten. En een groothoeklens zou deze keer echt niet helpen.

Voor - na

Transformatie van een slaapkamer

Deze metamorfose bewijst dat donkere kleuren en gewaagde patronen je interieur niet noodzakelijk versomberen. Een witte vloer en voldoende lichtinval zorgen daarvoor.

Voor - na

Lichte zolderloft in Elsene

Een lang werkblad met vaste tafel in de eethoek, een multifunctioneel meubel als scheidingswand in de slaapgedeeltes. Of hoe een lege zolder toch vol potentieel zit! Interieurarchitect : Sébastien Pochet.

Voor - na

100 m² voor vier

De droom van Cécile Bouchat, redactrice voor Actief Wonen : haar drie huisgenoten meer ruimte en privacy gunnen. Niet eenvoudig in een kleine flat die al eerder in loftstijl was heringericht...

Voor - na

Huwelijk van stijlen

De logeerkamer van Ilse en Jan was een plek in hun huurwoning waarvoor de inspiratie helemaal opgedroogd leek. Het koppel seinde een SOS richting Actief Wonen en kreeg dankzij het advies van onze styliste de klus uiteindelijk toch geklaard.

Voor - na

De kameleonkamer

Michèle deelt het ouderschap over dochter Lily met haar ex-partner. Daardoor is Lily één week op twee bij haar. Als haar dochter thuis is, slaapt Michèle in de ruimte grenzend aan die van Lily’s kamer. Het comfortabele zitbank word dan een bed. De oppervlakte van de kamer is 3,50 op 4 meter.