Over dit vastgoedkantoor

Onze basis principes

DE BEROEPSERVARING
Ten gevolge van de permanente wijzigingen aan de regelgeving en wetteksten op vastgoedgebied in België, zet Capitalis een ploeg van gecertificeerde professionele medewerkers ter uwe beschikking, waarvan het dynamisme et de polyvalentie een antwoord zijn op uw sterkste verwachtingen.

EEN AMBCHT
Ons standpunt is dat werken in vastgoed een ambacht is. U hebt het bij het rechte einde om een ambachtsman te kiezen die u een dienst op maat zal leveren.
Capitalis staat voor authenticiteit, kwaliteit en nabijheid. Onze diensten zijn uniek en persoonlijk voor elk van onze klanten.
Onze enige objectieven zijn de trouw en de lange termijn relatie met onze klanten te verzekeren.

DE PASSIE
Naar het schijnt heeft elke Belg een baksteen in de maag. Bij Capitalis hebben we deze in het hart. Steun op een gepassioneerde ploeg en u zult verbaast zijn wat er allemaal mogelijk is om uw eigendom te verkopen of te verhuren.

HET RESULTAAT
Onze opdracht bestaat erin, het leiden naar het door u gewenste succes van uw vastgoed project. De opdracht van Capitalis is u technisch-juridisch advies samen met doeltreffende marketing te brengen, opdat uw vastgoed zo snel mogelijk verhuurd of verkocht wordt, aan de marktprijs binnen het huidig economische context. Tot slot kunt u ook rekenen op ons respect van vertrouwelijkheid.

Adres : Rue des Sablons 11 b02 1000  Bruxelles

BIV-nummer : 511.884