Over dit vastgoedkantoor

Welkom bij Engel & Völkers Brugmann, uw lokale vastgoedmakelaar met het internationaal netwerk.
De zuidelijke Brusselse gemeentes trekken meer dan ooit een Belgisch en buitenlands publiek aan, op zoek naar een hoogwaardige woning in een comfortabel levenskader, vlakbij het strategische centrum van onze hoofdstad.
Zij die een chique en trendy urban levensstijl beogen, vlakbij alle mogelijke faciliteiten, zullen zich beslist laten verleiden door het Brugmannplein, Kasteleinplein of het hoger gelegen Sint-Gillis. Aanhangers van een residentiëler en groener kader, vinden ongetwijfeld hun droomappartement of droomhuis tussen de Sterrenwacht en het hoger gelegen Vorst, in de Messidorwijk of de mooie straten rond het centrum van Ukkel.
Met meer dan 40 jaar vastgoedervaring en meer dan 800 agentschappen verdeeld over 30 landen over de hele wereld, is Engel & Völkers vandaag een vaste referentie geworden in exclusief immobiliën.
Ons prachtig gelegen Engel & Völkers-agentschap op het Brugmannplein biedt een uitgebreid gamma prestigieuze appartementen en huizen in de meest exclusieve wijken van Elsene, Ukkel, Vorst en Sint-Gillis.
Bent u op zoek naar een woning om te huren of te kopen? Ons professioneel team staat alvast voor u klaar met het beste advies en de grootste vastgoedexpertise.

Adres : Avenue Louis Lepoutre 109 1050  Ixelles

Website : www.engelvoelkers.com/fr-be/brugmann/