Over dit vastgoedkantoor

ONZE TROEVEN:
-EERLIJK EN CORRECT
-GRATIS SCHATTING VAN UW EIGENDOM
-GRATIS ADVIES
-CORRECTE PRIJZEN
-PERFECTE SERVICE
-FLEXIBEL
-GOEDE TECHNISCHE KENNIS
-GOEDE BOUWKUNDIGE KENNIS
-IMMOLIS STAAT STEEDS TOT UW DIENST:

U KAN STEEDS BELLEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN, OOK OP ZON- EN FEESTDAGEN !
0495/108.108

OVER ONS:

Service primeert bij IMMOLIS! Wij streven ernaar 3 tevreden partijen te hebben; verkoper, koper en bemiddelaar! Pas dan zijn wij geslaagd in ons doel! Er wordt steeds gestreefd naar een verkoop aan een correcte prijs!
Bereikbaarheid en tijd staan bij ons heel centraal. Wanneer heeft u eens ruim de tijd om bij een belangrijke beslissing stil te staan?! ’s Avonds na de werkuren, ‘s zaterdags of ’s zondags…? Wel, net dàn, op uw vrije dagen en momenten zijn wij er voor u!
Een woning kopen of verkopen is geen alledaagse beslissing, vandaar wij alle aandacht willen besteden aan uw verwachtingen en wensen en u met raad en advies willen bijstaan!

HISTORIEK:

Huizen, huizen, huizen… Daarmee begon het reeds van jongsafaan!
Elisabeth Depaepe is de creatieve drijvende kracht achter IMMOLIS. Ze genoot een artistieke secundaire opleiding, nadien een jaar ruimtelijke vormgeving. Daarna behaalde ze met succes het diploma Bachelor Architectuur-Assistent.
De commerciële feeling lag aan de basis om er nog eens een 3-jarige opleiding Erkend Vastgoedmakelaar aan toe te voegen. Met kennis van zaken, enorm gedreven en gemotiveerd, werd de grote stap naar verwezenlijking gezet en IMMOLIS werd geboren (°2008).
8 Panden

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 5 appartementen
  • 2 huizen

Adres : Westmeers 15 8000  Brugge

BIV-nummer : 504.875

Website : www.immolis.com